Jardin Du Commandeur

Veelgestelde vragen

Jardin du Commandeur is gelegen in de schaduw van het Kasteel van Ordingen. Een mythische locatie in een wondermooie groene omgeving.  

Het fietsknooppunt 171 ligt op 5 minuten trappen van Jardin du Commandeur.

De zomerbar is gelegen op 10 minuten rijden met de auto van de E40 en op 20 minuten van de E313 en op 2 minuten rijden van de N80. 

Maandag – gesloten
Dinsdag – gesloten
Woensdag – 11:00 – 23:00
Donderdag – 11:00 – 23:00
Vrijdag – 11:00 – 23:00
Zaterdag – 11:00 – 23:00
Zondag – 11:00 – 23:00

Feestdagen ook open.

Enkel open bij goed weer!

Omdat we jullie royaal willen laten genieten is de bar helaas gesloten bij slecht weer. Wanneer de bar gesloten is kondigen we altijd aan op onze social media. 

Er is een parking voorzien voor u binnenkomt aan het kasteel. Gelieve u op deze parking te parkeren en uw auto niet binnen in het domein te parkeren. Wanneer de parking volzet is kan u steeds langs de weg parkeren. 

Op het kasteeldomein is een zeer mooi 5* hotel gelegen waar uw sprookjesdromen uit kunnen komen. Contacteer Kasteel van Ordingen voor beschikbare kamers. 

Er is een fietsenstalling aanwezig langs de zomerbar. Uw batterij kan u laten opladen aan de bar. 

De tuinen zijn continu uitgerust met springkasteel, overdekte kid’s garden voor de peuters en een peuter speeltuin met plastic buitenspeeltuinen. Regelmatig organiseren we extra kinderanimatie zoals Clown Herbie, kindergrime, of speciale attracties. Volg onze social media pagina`s indien u op de hoogte wenst te blijven!

U kan betalen met Cash, Bancontact, Maestro, Visa en Payconiq.

Uiteraard! Op het domein staan ook drinkbankjes verspreid. Gelieve uw hond wel aan de leiband te houden.